Investering

Investeren in zorgvastgoed is altijd een verstandige keuze, of het nu voor eigen bewoning is of om te beleggen. Hieronder vind je enkele voordelen waarom het voor je als belegger een interessante investering is.

Guldendijk kon op geen beter moment op de vastgoedmarkt komen. Het geld op uw spaarboekje brengt vandaag de dag niks meer op én de rentevoeten voor woon­kredieten of hypothecaire leningen staan vandaag op hun laagste peil in 10 jaar. Conclusie: ideale omstandigheden om te investeren in onroerend goed. Tel daarbij de unieke meerwaarde-aspecten van Guldendijk en je hebt een gouden investeringsformule.

Een gouden investering: Goed voor nu, verstandig voor later.

Door de enorme groei van het aantal 65+, 80+ plussers en zorgbehoevende is het belangrijk dat deze bevolkingsgroep over de juiste woontypologie en diensten beschikt. Ruime appartementen waar kwaliteit, comfort en menselijke betaalbare zorg centraal staan in een omgeving waar verschillende generaties hecht samenwonen en -leven. De moeilijkheid van vandaag, het succes voor de komende 20 jaar. 

 

Waarom investeren in de assistentiewoningen van Guldendijk?

 

  • Erkend als assistentiewoning door Vlaamse overheid
  • Verlaagd btw tarief van 12% i.p.v. 21%
  • Vrijstelling van onroerende voorheffing door samenwerking met erkende beheersinstantie