Het Project

In de assistentiewoningen van Guldendijk in Mechelen vind je precies die combinatie van vrijheid en geborgenheid. Hier wonen is zorgeloos oud worden, vlakbij het bruisende centrum van de Dijlestad, terwijl je toch geniet van een groene omgeving.

Wonen in Mechelen

Je woont op een boogscheut van het levendige centrum van de Dijlestad. Hoewel je appartement omgeven wordt door ruimte en de kalmte van het kanaal Dijle-Leuve, woon je vlakbij het station. Binnen een straal van 500 meter vind je een kapper, kinesist, supermarkt etc. Ook de bushalte ligt op slechts enkele minuutjes wandelen. De residenties Amber en Saffier zijn bereikbaar via een verkeersvrij wandelpad, waarlangs ook de Dijkstraat vlot bereikbaar is. Ook met de auto is de buurt makkelijk te bereiken dankzij de Kiss & Ride zone. Op de route naar het centrum via de Sint-Jan-Berchmanskerk passeer je via een gemoedelijk pleintje. Rust en stedelijkheid gaan hier zo hand in hand dat je het een niet hoeft in te ruilen voor het ander.

Architectuur op mensenmaat

Guldendijk biedt mooie en vooral menselijke architectuur of je nu kiest voor een 1- of 2- slaapkamerappartement in de residenties Amber of Saffier.
De aluminium ramen reiken tot op de vloer en zorgen zo voor een maximum aan licht en lucht. De private en inpandige terrassen zijn slim gepositioneerd, zodat je geniet van de buitenlucht en toch beschermd bent voor al te fel zonlicht. Bij de overdekte fietsenstalling is gedacht aan elektrische laadpunten. Door de handig ingerichte ondergrondse parkeergarage stap je vanuit je auto zo je woonkamer in.

Inrichting

De assistentiewoningen worden kwalitatief afgewerkt en variëren in oppervlakte van 65 tot 115 m². Ze beschikken over een aparte inkomhal, aangepast sanitair met bezoekerstoilet, berging, volledig ingerichte keuken, noodoproepsysteem, vloerverwarming en privatief terras. In het woonproject is nog een gezamenlijke wasplaats voorzien, parkeergarage en fietsenberging met elektrisch laadpunt.

Interesse in onze
assistentiewoningen?

contacteer ons

of bel ons via het nummer:

0477 04 00 04