Diensten

Zelfstandig, zorgeloos wonen met extra ondersteuning van allerhande services indien nodig. Er wordt samengewerkt met lokale partners (bakker, kinesist,…) om het project te verankeren in de buurt. De residentie is daarnaast voorzien van een doorgedreven woning-automatisering. Er werd bewust gekozen voor een gebouw dat voorzien is van enkele slimme toepassingen die het comfort en de zelfstandigheid van de bewoner vergroten.

Zorg Op Maat

De assistentiewoningen zullen allemaal erkend zijn door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Deze erkenning is belangrijk aangezien je als koper op die manier de garantie heeft dat de groep van assistentiewoningen kwalitatief gebouwd, beheerd en verhuurd wordt.

Zorg zonder zorgen

Aw Pro, de uitbater van de assitentiewoningen voorziet:

  • Een noodoproepsysteem waarmee je noodoproep 24 uur op 24 uur onmiddellijk beantwoord wordt, eventueel via een spreek-luistersysteem.

  • Crisiszorg die in een noodsituatie binnen de 30 minuten kan worden ingezet.

  • Overbruggingszorg: na crisiszorg in een noodsituatie biedt de uitbater je, indien nodig, gedurende een korte periode overbruggingszorg aan. Zo heb je de tijd om de zorg en hulp te zoeken die je zelf kiest.

  • Facultatieve diensten waaronder poetsdienst, warme maaltijden, vervoerdienst, …

Zorgeloos wonen
dankzij allerhande services

Guldendijk situeert zich op een boogscheut van het bruisende stadscentrum. Het station en de oprit van de E19 bevinden zich op slechts enkele minuten van de site. Het woonproject bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid (< 500m) van een supermarkt, bakker, kapper, kinesist en apotheker. De strategische geografische ligging en het kleinschalige karakter vormen een ideale woonomgeving.

crisis & overbrugging

wassalon

woonassistent

ophaling afval

boodschappen - dienst (gratis levering)

onderhouds- en klusjesdienst

vervoer

camera & veiligheld

polyvalente ruimte & terras

externe partners

Interesse in onze
assistentiewoningen?

contacteer ons

of bel ons via het nummer:

0477 04 00 04