14 aug 2019

AW pro verzorgt een kwaliteitsvolle uitbating

AW Pro en Digitale Woonassistent

Residentie Guldendijk zal kwaliteitsvol uitgebaat worden door AW pro. Zij staan garant voor een persoonlijke benadering waarbij iedereen zich thuis voelt. Naast het persoonlijk contact heeft AW pro ook gekozen voor een Digitale Woonassistent.

Wat houdt dat nu precies in, een digitale woonassistent?

Dankzij de Digitale Woonassistent kunnen bewoners 24/7 terecht bij een centraal aanspreekpunt voor al hun vragen rond wonen, diensten en zorg. Uniek hieraan is dat senioren hun vraag zowel telefonisch als mondeling kunnen stellen en de opvolging via een app gedeeld kan worden met bijvoorbeeld hun kinderen. Hierdoor kunnen de bewoners in Guldendijk 24/7 rekenen op een kwaliteitsvolle dienstverlening waarin hun behoeftes centraal staan.

Enkele doelstellingen van AW Pro

    • Elke persoon (eigenaar, bewoner, mantelzorger, ...) wordt op een gelijkwaardige manier behandeld, met respect voor autonomie, waardigheid en levenskwaliteit.
    • Informatie en communicatie staan centraal
    • Lokale partners en organisaties worden gecontacteerd, met de bedoeling om effici├źnter te werken en het dienstenaanbod voor de bewoners te versterken.
    • Laagdrempelige dienstverlening en maximaal beschikbaar, door middel van de woonassistent, het contactcenter van de Digitale Woonassistent (DWA) en de app.
Wilt u meer weten over de uitbating van AW Pro? Lees dan hier verder. Aarzel niet ons te contacteren als je nog vragen hebt over de uitbating of andere aspecten van het wonen in een assistentiewoning. Wij staan je graag te woord.